Kjøp Antibiotika Piller i Norge

Hvor Kjøpe Albenza

Albenza i Norge
Albenza brukes til å behandle visse båndormsinfeksjoner, som nevocystikerkose og hydatid sykdom. Albenza kan også brukes til å behandle andre typer orminfeksjoner.
se mer...

Hvor Kjøpe Amikacin

Amikacin i Norge
Amikacin brukes til å forebygge eller behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Amikacin tilhører en klasse medisiner kjent som aminoglykosid antibiotika. Amikacin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Antibiotika fungerer best når mengden medisin i kroppen din holdes på et konstant nivå.
se mer...

Hvor Kjøpe Amoxicillin

Amoxicillin i Norge
Amoxicillin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Amoksicillin er et antibiotikum av penicillin-type. Amoxicillin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Amoxicillin brukes også sammen med andre medisiner for å behandle mage / tarmssår forårsaket av bakteriene H. pylori og for å forhindre at sårene kommer tilbake.
se mer...

Hvor Kjøpe Amoxicillin Tablets

Amoxicillin Tablets i Norge
Amoxicillin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Amoxicillin Tablets er et antibiotikum av penicillin-type. Amoxicillin Tablets fungerer ved å stoppe veksten av bakterier. Amoxicillin behandler kun bakterielle infeksjoner. Det virker ikke for virusinfeksjoner (for eksempel forkjølelse, influensa).
se mer...

Hvor Kjøpe Ampicillin

Ampicillin i Norge
Ampicillin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Det er et antibiotikum av penisillin-type. Ampicillin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Doseringen av Ampicillin er basert på din medisinske tilstand og respons på behandlingen.
se mer...

Hvor Kjøpe Augmentin

Augmentin i Norge
Augmentin er et kombinasjon av penisillin-type antibiotika som brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Augmentin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Augmentin fungerer best når mengden medisin i kroppen din holdes på et konstant nivå.
se mer...

Hvor Kjøpe Avelox

Avelox i Norge
Avelox brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Avelox tilhører en klasse med rusmidler kalt kinolon antibiotika. Avelox virker ved å stoppe veksten av bakterier. Avelox behandler bare bakterielle infeksjoner. Det virker ikke for virusinfeksjoner (for eksempel forkjølelse, influensa)
se mer...

Hvor Kjøpe Bactrim

Bactrim i Norge
Bactrim er en kombinasjon av to antibiotika: sulfametoksazol og Bactrim. Bactrim brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner (som mellomør, urin, luftveier og tarminfeksjoner). Bactrim brukes også til å forebygge og behandle en bestemt type lungebetennelse. Bactrim behandler kun visse typer infeksjoner. Det virker ikke for virusinfeksjoner (som influensa).
se mer...

Hvor Kjøpe Bactroban

Bactroban i Norge
Bactroban brukes til å behandle visse hudinfeksjoner (for eksempel impetigo). Bactroban er et antibiotika. Bactroban virker ved å stoppe veksten av visse bakterier. Bruk bare Bactroban på huden. Rengjør og tørk det berørte området først.
se mer...

Hvor Kjøpe Biaxin

Biaxin i Norge
Biaxin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Biaxin kan også brukes i kombinasjon med anti- ulcer medisiner for å behandle visse typer magesår. Biaxin kan også brukes til å forhindre visse bakterielle infeksjoner. Biaxin er kjent som et makrolid antibiotikum. Biaxin virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Cefaclor

Cefaclor i Norge
Cefaclor er et bredspektret antibiotika som brukes til behandling av infeksjoner forårsaket av visse bakterier. Cefaclor er indisert ved behandling av følgende infeksjoner når de er forårsaket av følsomme stammer av de utpekte mikroorganismer.
se mer...

Hvor Kjøpe Cefadroxil

Cefadroxil i Norge
Cefadroxil er et antibiotikum av cephalosporin-type som brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner (for eksempel strep hals, hud og urinveisinfeksjoner). Cefadroxil virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Cefixime Oral Suspension

Cefixime Oral Suspension i Norge
Cefixime brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Cefixime Oral Suspension er kjent som et cephalosporin antibiotika. Cefixime Oral Suspension virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Cefotaxime

Cefotaxime i Norge
Cefotaxime brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Cefotaxime kan også brukes til å forhindre infeksjon fra visse operasjoner. Cefotaxime tilhører en klasse medisiner kjent som cefalosporin antibiotika. Cefotaxime virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Ceftin

Ceftin i Norge
Ceftin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Ceftin er kjent som et cephalosporin antibiotikum. Ceftin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Ceftin bare bakterielle infeksjoner. Det virker ikke for virusinfeksjoner (for eksempel forkjølelse, influensa).
se mer...

Hvor Kjøpe Cephalexin

Cephalexin i Norge
Cephalexin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Cephalexin er kjent som et cephalosporin antibiotika. Cephalexin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Cephalexin kan også brukes før tannbehandling hos pasienter med visse hjerteforhold (for eksempel kunstige hjerteventiler) for å forhindre alvorlig infeksjon i hjertet (bakteriell endokarditt).
se mer...

Hvor Kjøpe Chloramphenicol

Chloramphenicol i Norge
Kloramfenikol brukes til å behandle bakterielle øyeinfeksjoner. Kloramfenikol er et antibiotikum som virker ved å stoppe veksten av bakterier. Kloramfenikol behandler kun bakterielle øyeinfeksjoner. Det vil ikke fungere for andre typer øyeinfeksjoner
se mer...

Hvor Kjøpe Chloroquine

Chloroquine i Norge
Klokokin brukes til å forebygge eller behandle malaria forårsaket av myggbitt i land der malaria er vanlig. Malaria parasitter kan komme inn i kroppen gjennom disse myggbittene, og deretter leve i kroppsvev som røde blodlegemer eller leveren. Klokokin brukes til å drepe malariaparasittene som bor i røde blodlegemer. I noen tilfeller må du kanskje ta en annen medisin for å drepe malariaparasittene som lever i andre kroppsvev. Begge legemidlene kan være nødvendig for en fullstendig kur og for å hindre smitte tilbake. Klokokin tilhører en klasse med stoffer som kalles antimalarials.
se mer...

Hvor Kjøpe Ciplox-TZ

Ciplox-TZ i Norge
Ciplox-TZ er et antibiotika. Det er en kombinasjon av ciprofloxacin (Cipro) og tinidazol (Tindamax). Ciplox-TZ brukes til behandling av ulike bakterielle infeksjoner.
se mer...

Hvor Kjøpe Cipro

Cipro i Norge
Cipro brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Cipro tilhører en klasse med rusmidler kalt kinolon antibiotika. Cipro virker ved å stoppe veksten av bakterier. Cipro behandler bare bakterielle infeksjoner. Det virker ikke for virusinfeksjoner (for eksempel forkjølelse, influensa).
se mer...

Hvor Kjøpe Cleocin

Cleocin i Norge
Cleocin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Det er et antibiotika som virker ved å stoppe veksten av bakterier. Cleocin kan også brukes før tannbehandling hos pasienter med visse hjerteforhold (f.eks. Kunstige hjerteventiler) for å forhindre alvorlig infeksjon i hjertet (bakteriell endokarditt).
se mer...

Hvor Kjøpe Clindamycin Gel

Clindamycin Gel i Norge
Clindamycin Gel brukes til å behandle akne. Clindamycin Gel bidrar til å redusere antall akne lesjoner. Clindamycin er et antibiotika som virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Clofazimine

Clofazimine i Norge
Clofazimin er tatt for å behandle leprosy. Det er noen ganger gitt med andre legemidler mot spedalskhet. Når clofazimin brukes til å behandle blødninger av spedalskhet, kan det gis med en kortisonlignende medisin. Clofazimin kan også brukes til andre problemer.
se mer...

Hvor Kjøpe Elimite

Elimite i Norge
Elimite brukes til å behandle scabies, en tilstand forårsaket av små insekter som kalles kvaler som angriper og irriterer huden din. Elimite tilhører en klasse med stoffer som kalles pyretriner. Elimite arbeider ved lammelse og dreper kvalene og eggene deres.
se mer...

Hvor Kjøpe Erythromycin

Erythromycin i Norge
Erytromycin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Erytromycin kan også brukes til å forhindre visse bakterielle infeksjoner. Erytromycin er kjent som et makrolid antibiotikum. Erytromycin virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Flagyl

Flagyl i Norge
Flagyl er et antibiotika som brukes til å behandle et bredt spekter av infeksjoner. Flagyl virker ved å stoppe veksten av visse bakterier og parasitter.
se mer...

Hvor Kjøpe Furazolidone

Furazolidone i Norge
Furazolidon brukes til å behandle bakterielle og protozoale infeksjoner. Furazolidon virker ved å drepe bakterier og protozoer (små, encellede dyr). Noen protozoer er parasitter som kan forårsake mange forskjellige typer infeksjoner i kroppen.
se mer...

Hvor Kjøpe Fusidic Acid

Fusidic Acid i Norge
Fusidic Acid er et aktuelt antibiotikum. Fusidic Acid brukes til å behandle ulike hudinfeksjoner. Følg instruksjonene for bruk av dette legemidlet gitt av legen din. Bruk Fusidic Acid nøyaktig som angitt.
se mer...

Hvor Kjøpe Gentamicin

Gentamicin i Norge
Gentamicin brukes til å forebygge eller behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Gentamicin tilhører en klasse medisiner kjent som aminoglykosid antibiotika. Gentamicin virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Gentamicin Eye Drops

Gentamicin Eye Drops i Norge
Gentamicin Eye Drops brukes til å behandle bakterielle infeksjoner i øyet og huden rundt øynene. Gentamicin Eye Drops brukes også til å forhindre infeksjon etter øyeskade eller kirurgi. Gentamicin Eye Drops tilhører en klasse med stoffer som kalles aminoglykosid antibiotika. Gentamicin virker ved å drepe bakteriene.
se mer...

Hvor Kjøpe Griseofulvin

Griseofulvin i Norge
Griseofulvin er et antifungal stoff. Griseofulvin brukes til behandling av soppinfeksjoner. Indikasjoner inkluderer: Tinea capitis, Tinea corporis, Tinea pedis.
se mer...

Hvor Kjøpe Isoniazid

Isoniazid i Norge
Isoniazid brukes sammen med andre medisiner for å behandle aktive tuberkuloseinfeksjoner (TB). Isoniazid brukes også alene for å forhindre aktive TB-infeksjoner hos mennesker som kan være infiserte med bakteriene (personer med positiv TB- hudtest). Isoniazid er et antibiotikum og virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Keflex

Keflex i Norge
Keflex brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Keflex er kjent som et cephalosporin antibiotikum. Keflex virker ved å stoppe veksten av bakterier. Keflex kan også brukes før tannbehandling hos pasienter med visse hjerteforhold (for eksempel kunstige hjerteventiler) for å forhindre alvorlig infeksjon i hjertet (bakteriell endokarditt).
se mer...

Hvor Kjøpe Ketoconazole Cream

Ketoconazole Cream i Norge
Ketokonazol brukes til å behandle visse alvorlige soppinfeksjoner i kroppen. Ketokonazol tilhører klassen av legemidler kalt azol antifungaler. Ketokonazol Kremer fungerer ved å stoppe svampens vekst. Ketokonazol Krem kan også brukes til å behandle avansert prostatakreft.
se mer...

Hvor Kjøpe Lamisil

Lamisil i Norge
Lamisil brukes til å behandle visse typer soppinfeksjoner (f.eks. Neglelakk eller tånegl). Lamisil virker ved å stoppe veksten av sopp. Lamisil tilhører en klasse med rusmidler som kalles antifungaler.
se mer...

Hvor Kjøpe Lamisil Cream

Lamisil Cream i Norge
Lamisil Cream brukes til å behandle en bestemt type soppinfeksjon i hodebunnen (tinea capitt). Lamisil Cream tilhører en klasse medisiner kjent som antifungals. Lamisil Cream fungerer ved å stoppe veksten av sopp.
se mer...

Hvor Kjøpe Lotrisone

Lotrisone i Norge
Lotrisone brukes til å behandle en rekke inflammerte sopphudsinfeksjoner som ringorm, fotsfot og jock kløe. Lotrisone er et azol antisvamp som virker ved å hindre veksten av sopp. Lotrisone er et sterkt kortikosteroid som virker ved å redusere hevelse, rødhet og kløe som oppstår i hudinfeksjonen.
se mer...

Hvor Kjøpe Macrobid

Macrobid i Norge
Macrobid er et antibiotika som brukes til å behandle blæreinfeksjoner (akutt blærebetennelse). Macrobid fungerer ved å stoppe veksten av bakterier. Macrobid fungerer best når mengden medisin i kroppen din holdes på et konstant nivå. Ta derfor Macrobid med jevne mellomrom.
se mer...

Hvor Kjøpe Mefloquine

Mefloquine i Norge
Mefloquine brukes til å behandle og forebygge malaria. Ta Mefloquine ved munn som instruert av legen din. Ta det med mat eller melk for å forhindre mageforstyrrelser. Ikke ta medisinen på tom mage.
se mer...

Hvor Kjøpe Mentax Cream

Mentax Cream i Norge
Mentax Cream brukes til å behandle en rekke sopphudsinfeksjoner som ringorm, fotsfot og jock kløe. Mentax Cream brukes også til å behandle en tilstand som kalles pityriasis (tinea versicolor), en soppinfeksjon som forårsaker lettelse eller mørkere hud i nakken, brystet, armer eller ben. Mentax Cream er et antisvamp som virker ved å hindre veksten av sopp.
se mer...

Hvor Kjøpe Metrogyl DG

Metrogyl DG i Norge
Metrogyl DG brukes på huden for å behandle en bestemt hudforstyrrelse kjent som rosacea, en type voksen akne. Det kan bidra til å redusere rødhet, hevelse og antall kviser forårsaket av rosacea. Metrogyl DG er et antibiotikum. For behandling av rosacea antas Metrogyl DG å arbeide ved å redusere hevelse (betennelse).
se mer...

Hvor Kjøpe Metronidazole Gel

Metronidazole Gel i Norge
Metronidazol er et antibiotika som brukes til å behandle et bredt spekter av infeksjoner. Metronidazol Gel fungerer ved å stoppe veksten av visse bakterier og parasitter.
se mer...

Hvor Kjøpe Minocycline

Minocycline i Norge
Minocyclin brukes til å behandle et bredt spekter av infeksjoner. Minocycline kan også brukes sammen med andre medisiner for å behandle alvorlig akne. Minocycline tilhører en klasse med stoffer som kalles tetracyklin-antibiotika. Minocycline virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Myambutol

Myambutol i Norge
Myambutol brukes sammen med andre medisiner for å behandle tuberkulose (TB). Myambutol er et antibiotikum og virker ved å stoppe veksten av bakterier. Myambutol kan også brukes sammen med andre medisiner for å behandle en bestemt alvorlig infeksjon (Mycobacterium avium complex-MAC). Myambutol kan også brukes sammen med andre medisiner for å forhindre at MAC- infeksjonen oppstår igjen hos personer med avansert HIV-sykdom.
se mer...

Hvor Kjøpe Neggram

Neggram i Norge
Neggram tilhører en gruppe medisiner kjent som kinolon antibiotika. Neggram brukes til behandling av både akutte og kroniske urinveisinfeksjoner.
se mer...

Hvor Kjøpe Nizoral

Nizoral i Norge
Nizoral brukes til å behandle visse alvorlige soppinfeksjoner i kroppen. Nizoral tilhører klassen av rusmidler som kalles azol antifungals. Nizoral arbeider ved å stoppe svampens vekst. Nizoral kan også brukes til å behandle avansert prostatakreft.
se mer...

Hvor Kjøpe Noroxin

Noroxin i Norge
Noroxin brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Noroxin tilhører en klasse medisiner kjent som kinolon antibiotika. Noroxin virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Ofloxacin

Ofloxacin i Norge
Ofloxacin brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Ofloxacin tilhører en klasse med legemidler kalt kinolon antibiotika. Ofloxacin virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Omnicef

Omnicef i Norge
Omnicef ​​brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Omnicef ​​er kjent som et cephalosporin antibiotikum. Omnicef ​​virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Pruflox

Pruflox i Norge
Pruflox er et antibiotika. Pruflox er indisert for behandling av infeksjoner forårsaket av følsomme bakterier i forhold som akutt ukomplisert nedre urinveisinfeksjoner (enkel blærebetennelse).
se mer...

Hvor Kjøpe Pyrantel Pamoate

Pyrantel Pamoate i Norge
Pyrantel Pamoate brukes til å behandle intestinale orminfeksjoner som pinworm, roundworm og hookworm. Pyrantel tilhører en klasse med stoffer som kalles anthelmintics. Pyrantel Pamoate virker ved å gjøre ormene ikke i stand til å bevege seg (lammet) slik at kroppen kan fjerne dem naturlig i avføringen.
se mer...

Hvor Kjøpe Quinine

Quinine i Norge
Quinin brukes alene eller med annen medisin for å behandle malaria forårsaket av myggbitt i land der malaria er vanlig. Malaria parasitter kan komme inn i kroppen gjennom disse myggbittene, og deretter leve i kroppsvev som røde blodlegemer eller leveren. Kinin brukes til å drepe malariaparasittene som bor i røde blodlegemer. I noen tilfeller må du kanskje ta en annen medisin for å drepe malariaparasittene som lever i andre kroppsvev. Begge legemidlene kan være nødvendig for en fullstendig kur og for å hindre smitte tilbake.
se mer...

Hvor Kjøpe Rifampicin

Rifampicin i Norge
Rifampicin er et rifamycin antibiotika som brukes til å forebygge og behandle tuberkulose og andre infeksjoner. Rifampicin behandler bare bakterielle infeksjoner. Det virker ikke for virusinfeksjoner. Unødvendig bruk eller overbruk av antibiotika kan føre til redusert effektivitet.
se mer...

Hvor Kjøpe Rulide

Rulide i Norge
Rulide tilhører en klasse med stoffer som kalles semisyntetisk makrolid-antibiotika. Rulide brukes til behandling av bakterielle infeksjoner, inkludert infeksjoner i øret, nesen og halsen, luftveiene, hud- og hudstrukturinfeksjoner og urinveisinfeksjoner.
se mer...

Hvor Kjøpe Septilin

Septilin i Norge
Septilin er en naturlig medisin som består av urte ingredienser.
se mer...

Hvor Kjøpe Sporanox

Sporanox i Norge
Sporanox er en azol antifungal medisin som brukes til å behandle en rekke soppinfeksjoner. Sporanox kan også brukes til å forhindre visse soppinfeksjoner hos pasienter med HIV.
se mer...

Hvor Kjøpe Stromectol

Stromectol i Norge
Stromectol brukes til å behandle visse parasittiske rundeormsinfeksjoner. Herding av parasittinfeksjoner bidrar til å forbedre livskvaliteten. Hos mennesker med svekkede forsvarssystemer (immunsystemer) kan det redusere risikoen for å utvikle en alvorlig eller livstruende infeksjon. Stromectol tilhører en klasse med rusmidler som kalles antihelmintika. Stromectol virker ved lammelse og dræning av parasitter.
se mer...

Hvor Kjøpe Suprax

Suprax i Norge
Suprax brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Suprax er kjent som et cephalosporin antibiotika. Suprax virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Tetracycline

Tetracycline i Norge
Tetracyklin brukes til å behandle et bredt spekter av infeksjoner, inkludert akne. Det er et antibiotika som virker ved å stoppe veksten av bakterier. Tetracyklin kan også brukes i kombinasjon med anti-ulcer medisiner for å behandle visse typer magesår.
se mer...

Hvor Kjøpe Tindamax

Tindamax i Norge
Tindamax er et antibiotika som brukes til å behandle visse typer vaginale infeksjoner (bakteriell vaginose, trichomoniasis). Tindamax brukes også til å behandle visse typer parasittinfeksjoner (giardiasis, amebiasis). Tindamax virker ved å stoppe veksten av visse bakterier og parasitter.
se mer...

Hvor Kjøpe Trecator SC

Trecator SC i Norge
Trecator SC brukes sammen med andre medisiner for å behandle tuberkulose (TB). Trecator SC er et antibiotikum og virker ved å stoppe veksten av bakterier. Trecator SC kan også brukes sammen med andre medisiner for å behandle en bestemt alvorlig infeksjon (Mycobacterium avium complex-MAC).
se mer...

Hvor Kjøpe Vancomycin

Vancomycin i Norge
Vancomycin brukes til å behandle en bestemt tarmtilstand (kolitt) som sjelden kan skje etter behandling med antibiotika. Denne tilstanden forårsaker diaré og mage / magesmerter eller smerte. Når vancomycin tas av munnen, forblir det i tarmen for å stoppe veksten av bakterier som forårsaker disse symptomene.
se mer...

Hvor Kjøpe Vantin

Vantin i Norge
Vantin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Vantin er kjent som et cephalosporin antibiotikum. Vantin virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Vermox

Vermox i Norge
Vermox brukes til å behandle intestinale orminfeksjoner som pinworm, roundworm og hookworm. Vermox kan også brukes til orminfeksjoner andre steder i kroppen (f.eks. Trichinose). I slike tilfeller blir det vanligvis tatt oftere og i lengre tid.
se mer...

Hvor Kjøpe Vibramycin

Vibramycin i Norge
Vibramycin brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner, inkludert de som forårsaker akne. Vibramycin brukes også til å forebygge malaria. Vibramycin er kjent som et tetracyklin antibiotikum. Vibramycin virker ved å stoppe veksten av bakterier. Vibramycin kan også brukes til å behandle en bestemt hudtilstand (rosacea).
se mer...

Hvor Kjøpe Zithromax

Zithromax i Norge
Zithromax brukes til å behandle et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Det er et antibiotikum av makrolid-type. Zithromax virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Zyvox

Zyvox i Norge
Zyvox er et antibiotika som brukes til å behandle visse alvorlige bakterielle infeksjoner. Zyvox virker ved å stoppe veksten av bakterier.
se mer...
©2017: Kjøp Antibiotika piller uten resept på nettet i Norge - Norge Apotek