Kjøp Blodtrykk / Hjerte Piller i Norge

Hvor Kjøpe Abana HeartCare

Abana HeartCare i Norge
Abana er en herbalaya urteformulering med sterke hjertebeskyttende egenskaper.
se mer...

Hvor Kjøpe Adalat

Adalat i Norge
Adalat brukes til å forhindre visse typer brystsmerter. Adalat kan tillate deg å trene mer og redusere frekvensen av angina angrep. Adalat tilhører en klasse medisiner kjent som kalsiumkanalblokkere. Adalat virker ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Adalat må tas regelmessig for å være effektivt. Det bør ikke brukes til å behandle angrep av brystsmerter når de oppstår.
se mer...

Hvor Kjøpe Aldactone

Aldactone i Norge
Aldactone brukes til å behandle høyt blodtrykk og hjertesvikt. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Aldactone brukes også til å behandle hevelse forårsaket av visse forhold ved å fjerne overflødig væske og forbedre symptomer som pusteproblemer.
se mer...

Hvor Kjøpe Altace

Altace i Norge
Altace brukes til å behandle høyt blodtrykk. Altace brukes også til å forbedre overlevelse etter et hjerteinfarkt. Altace kan også brukes til høyrisikopasienter for å forhindre hjerteinfarkt og slag. Altace kan også brukes til å behandle hjertesvikt hos pasienter som har hatt et nylig hjerteinfarkt.
se mer...

Hvor Kjøpe Amlopres-AT

Amlopres-AT i Norge
Amlopres-AT brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Amlopres-AT tilhører en klasse med stoffer som kalles kalsiumkanalblokkere. Amlopres-AT fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Amlopres-Z

Amlopres-Z i Norge
Amlopres-Z brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Amlopres-Z tilhører en klasse med stoffer som kalles kalsiumkanalblokkere. Amlopres-Z virker ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Arjuna

Arjuna i Norge
Arjuna (Terminalia arjuna) er et naturlig himalaya produkt. Det er et rent urtekstrakt i kapselform.
se mer...

Hvor Kjøpe Atenolol

Atenolol i Norge
Atenolol brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Atenolol brukes også til å behandle brystsmerter og for å forbedre overlevelse etter et hjerteinfarkt.
se mer...

Hvor Kjøpe Avalide

Avalide i Norge
Avalide brukes til å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Avalide er en angiotensinreseptorblokkering (ARB) og fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Avalide er en "vannpille" (vanndrivende) som gjør at du får mer urin, noe som hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra salt og vann.
se mer...

Hvor Kjøpe Avapro

Avapro i Norge
Avapro brukes til å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon) og for å beskytte nyrene mot skade på grunn av diabetes. Avapro tilhører en klasse med legemidler som kalles angiotensinreseptorblokkere. Avapro virker ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Azor

Azor i Norge
Azor brukes til å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Azor fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Azor er en kalsiumkanalblokker og Azor er en angiotensinreseptorblokkering.
se mer...

Hvor Kjøpe Benicar

Benicar i Norge
Benicar brukes til å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Benicar tilhører en klasse med legemidler som kalles angiotensinreseptorblokkere. Benicar fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Benicar brukes også til å behandle hjertesvikt.
se mer...

Hvor Kjøpe Betapace

Betapace i Norge
Betapace brukes til å behandle en alvorlig type rask hjerterytme som kalles vedvarende ventrikulær takykardi. Betapace brukes også til å behandle bestemte hurtige / uregelmessige hjerteslag hos pasienter med alvorlige symptomer som svakhet og kortpustethet. Betapace bidrar til å redusere disse symptomene. Det senker hjertefrekvensen og hjelper hjertet til å slå mer normalt og regelmessig. Betapace er både en betablokker og en anti-arytmisk.
se mer...

Hvor Kjøpe Caduet

Caduet i Norge
Caduet er en kalsiumkanalblokker og brukes til å behandle høyt blodtrykk eller forhindre brystsmerter (angina). Caduet fungerer ved å slappe av blodkarene slik at blodet kan strømme lettere og hjertet ikke trenger å jobbe så hardt.
se mer...

Hvor Kjøpe Cardura

Cardura i Norge
Cardura brukes alene eller med andre legemidler for å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Cardura fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Chologuardhills

Chologuardhills i Norge
Chologuardhills er en urte-ayurvedisk medisin som brukes til å opprettholde sunne lipidnivåer i kroppen.
se mer...

Hvor Kjøpe Clonidine

Clonidine i Norge
Clonidin brukes alene eller med andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Clonidin tilhører en klasse med legemidler som virker i hjernen for å senke blodtrykket. Clonidin virker ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Co-Diovan

Co-Diovan i Norge
Co-Diovan er en kombinasjon av 2 aktive ingredienser: valsartan og hydroklortiazid. Co-Diovan brukes til behandling av høyt blodtrykk (hypertensjon).
se mer...

Hvor Kjøpe Cordarone

Cordarone i Norge
Cordarone brukes til å behandle visse typer alvorlig uregelmessig hjerteslag. Cordarone brukes til å gjenopprette normal hjerterytme og opprettholde en jevn, stabil hjerterytme. Cordarone er kjent som et anti-arytmisk legemiddel. Cordarone virker ved å blokkere visse elektriske signaler i hjertet som kan forårsake uregelmessig hjerteslag.
se mer...

Hvor Kjøpe Coreg

Coreg i Norge
Coreg brukes til å behandle høyt blodtrykk og hjertesvikt. Coreg brukes også etter et hjerteinfarkt for å forbedre sjansen for overlevelse dersom hjertet ditt ikke pumper godt. Coreg fungerer ved å blokkere virkningen av visse naturlige stoffer i kroppen din, for eksempel epinefrin, på hjertet og blodårene.
se mer...

Hvor Kjøpe Coversyl

Coversyl i Norge
Coversyl brukes til å behandle høyt blodtrykk. Coversyl brukes også til å forhindre hjerteinfarkt hos pasienter med en bestemt type hjertesykdom. Coversyl tilhører en klasse med legemidler som kalles ACE-hemmere. Coversyl fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Cozaar

Cozaar i Norge
Cozaar brukes til å behandle høyt blodtrykk og for å beskytte nyrene mot skade på grunn av diabetes. Cozaar brukes også til å redusere risikoen for slag hos pasienter med høyt blodtrykk og et forstørret hjerte. Cozaar tilhører en klasse med legemidler som kalles angiotensinreseptorblokkere. Cozaar fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Diltiazem HCL

Diltiazem HCL i Norge
Diltiazem brukes til å forhindre brystsmerter. Diltiazem HCL kan bidra til å øke evnen til å trene og redusere hvor ofte du kan få anginaangrep. Diltiazem HCL kalles kalsiumkanalblokker. Diltiazem HCL virker ved å slappe av blodkar i kropp og hjerte og senker hjertefrekvensen. Blodet kan strømme lettere og hjertet ditt virker mindre vanskelig å pumpe blod.
se mer...

Hvor Kjøpe Diovan

Diovan i Norge
Diovan brukes til å behandle høyt blodtrykk og hjertesvikt. Diovan brukes også til å forbedre sjansen for å leve lenger etter et hjerteinfarkt. Diovan tilhører en klasse med legemidler kalt angiotensinreceptorblokkere (ARB). Diovan fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer.
se mer...

Hvor Kjøpe Hydrochlorothiazide

Hydrochlorothiazide i Norge
Hydroklortiazid brukes til å behandle høyt blodtrykk. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer. Hydroklortiazid er en "vannpille" som gjør at du får mer urin. Dette hjelper kroppen din med å bli kvitt ekstra salt og vann.
se mer...

Hvor Kjøpe Hytrin

Hytrin i Norge
Hytrin brukes alene eller med andre legemidler for å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Hytrin fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Hyzaar

Hyzaar i Norge
Hyzaar er en kombinasjon av en angiotensin II-reseptorantagonist (losartankalium) og et diuretikum (hydroklortiazid).
se mer...

Hvor Kjøpe Inderal

Inderal i Norge
Inderal er en betablokker som brukes til å behandle høyt blodtrykk, uregelmessig hjerteslag, risting og andre forhold. Inderal brukes etter et hjerteinfarkt for å forbedre sjansen for overlevelse. Inderal brukes også til å forhindre migrene hodepine og brystsmerter (angina).
se mer...

Hvor Kjøpe Isosorbide Mononitrate

Isosorbide Mononitrate i Norge
Isosorbidmononitrat brukes til å forebygge brystsmerter (angina) hos pasienter med en bestemt hjertesykdom (kranspulsårene). Isosorbid Mononitrate tilhører en klasse med stoffer som kalles nitrater. Isosorbidmononitrat virker ved å slappe av og utvide blodårene, slik at blodet kan strømme lettere til hjertet.
se mer...

Hvor Kjøpe Lanoxin

Lanoxin i Norge
Lanoxin brukes til å behandle hjertesvikt, vanligvis sammen med andre medisiner. Lanoxin brukes også til å behandle en bestemt type uregelmessig hjerterytme. Lanoxin tilhører en klasse medisiner kalt hjerteglykosider. Lanoxin virker ved å påvirke visse mineraler (natrium og kalium) inne i hjerteceller.
se mer...

Hvor Kjøpe Lasix

Lasix i Norge
Lasix brukes til å redusere ekstra væske i kroppen forårsaket av forhold som hjertesvikt, leversykdom og nyresykdom. Lasix brukes også til å behandle høyt blodtrykk. Senking av høyt blodtrykk hjelper til med å forhindre slag, hjerteinfarkt og nyreproblemer.
se mer...

Hvor Kjøpe Lasuna

Lasuna i Norge
Lasuna (hvitløk) er et naturlig healaya urteprodukt. Det er et rent hvitløksextrakt med sterke hypolipidemiske egenskaper.
se mer...

Hvor Kjøpe Lipitor

Lipitor i Norge
Lipitor brukes sammen med et riktig kosthold for å redusere "dårlig" kolesterol og fett og øke "godt" kolesterol i blodet. Lipitor tilhører en gruppe medikamenter kjent som "statiner". Lipitor virker ved å redusere mengden kolesterol levert av leveren.
se mer...

Hvor Kjøpe Lopid

Lopid i Norge
Lopid brukes sammen med et riktig kosthold for å redusere fett og øke "godt" kolesterol i blodet. Lopid kan også bidra til å senke "dårlig" kolesterol. Lopid tilhører en gruppe medikamenter kjent som "fibrater". Lopid virker ved å redusere mengden fett som produseres av leveren.
se mer...

Hvor Kjøpe Lozol

Lozol i Norge
Lozol brukes til å behandle høyt blodtrykk. Lozol brukes også til å redusere ekstra salt og væske i kroppen (ødem) forårsaket av et bestemt hjerteproblem (kongestiv hjertesvikt).
se mer...

Hvor Kjøpe Micardis

Micardis i Norge
Micardis brukes til å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Micardis tilhører en klasse med legemidler kalt angiotensin reseptor blokkere (ARB). Micardis fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Minipress

Minipress i Norge
Minipress brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Minipress tilhører en klasse medisiner kalt alpha blokkere. Minipress fungerer ved å slappe av og utvide blodårene, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Nebivolol

Nebivolol i Norge
Nebivolol brukes til å behandle høyt blodtrykk. Nebivolol tilhører en klasse med rusmidler som kalles betablokkere. Nebivolol virker ved å blokkere virkningen av visse naturlige stoffer i kroppen din, for eksempel epinefrin, på hjertet og blodkarene.
se mer...

Hvor Kjøpe Nitroglycerin

Nitroglycerin i Norge
Nitroglycerin tilhører en klasse medisiner kalt vasodilatorer. Nitroglyserin brukes til behandling av hjertebetingelser som angina (brystsmerter) og kronisk hjertesvikt.
se mer...

Hvor Kjøpe Norvasc

Norvasc i Norge
Norvasc brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk. Norvasc tilhører en klasse med rusmidler som kalles kalsiumkanalblokkere. Norvasc virker ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Plavix

Plavix i Norge
Plavix brukes til å forhindre hjerteinfarkt og hjerneslag hos personer med hjertesykdom, nylig slank eller blodsirkulasjonssykdom. Plavix brukes også sammen med aspirin til å behandle nye / forverrede brystsmerter og å holde blodårene åpne og forhindre blodpropper etter bestemte prosedyrer. Plavix kan også brukes til å forhindre hjerteinfarkt og slag hos personer med uregelmessig hjerteslag.
se mer...

Hvor Kjøpe Plendil

Plendil i Norge
Plendil brukes til å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Plendil er kjent som kalsiumkanalblokker. Ved å blokkere kalsium, slapper Plendil ut og utvider blodkarene, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Pletal

Pletal i Norge
Pletal brukes til å forbedre symptomene på et bestemt blodproblem i bena. Pletal kan redusere muskel smerte / kramper som oppstår under trening / gåing. Pletal kan øke blodstrømmen og mengden oksygen som kommer til musklene.
se mer...

Hvor Kjøpe Prinivil

Prinivil i Norge
Prinivil brukes til å behandle høyt blodtrykk. Prinivil brukes også til å behandle hjertesvikt og for å forbedre overlevelsen etter et hjerteinfarkt.
se mer...

Hvor Kjøpe Ranolazine

Ranolazine i Norge
Ranolazin brukes til å behandle kronisk angina (brystsmerter). Kronisk angina er brystsmerter, ubehag eller trykk som oppstår ved trening, ekstreme temperaturer, mentalt eller følelsesmessig stress, eller går i kaldt vær, oppoverbakke eller etter å ha spist. Ranolazin kan bidra til å redusere antall angina angrep hvis det tas som foreskrevet.
se mer...

Hvor Kjøpe Rosulip-F

Rosulip-F i Norge
Rosulip-F brukes sammen med et riktig kosthold for å redusere "dårlig" kolesterol og fett og øke "godt" kolesterol i blodet. Rosulip-F tilhører en gruppe medikamenter kjent som "statiner". Rosulip-F virker ved å redusere mengden kolesterol levert av leveren.
se mer...

Hvor Kjøpe Serpina

Serpina i Norge
Serpina (Sarpagandha) er et naturlig himalaya produkt. Det er et rent urtekstrakt i kapselform.
se mer...

Hvor Kjøpe Toprol XL

Toprol XL i Norge
Toprol XL er en betablokker som brukes til å behandle brystsmerter, hjertesvikt og høyt blodtrykk. Toprol XL virker ved å blokkere virkningen av visse naturlige kjemikalier i kroppen din (som epinefrin) som påvirker hjertet og blodkarene.
se mer...

Hvor Kjøpe Torsemide

Torsemide i Norge
Torsemid brukes til å redusere ekstra væske i kroppen (ødem) forårsaket av forhold som hjertesvikt, leversykdom og nyresykdom. Torsemid brukes også til å behandle høyt blodtrykk.
se mer...

Hvor Kjøpe Trandate

Trandate i Norge
Trandate brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Trandat er både en alfa-blokkering og betablokkere.
se mer...

Hvor Kjøpe Trental

Trental i Norge
Trental brukes til å forbedre symptomene på et bestemt blodproblem i bena / armer. Trental kan redusere muskel aching / smerte / kramper under trening, inkludert turgåing, som oppstår med intermittent claudication. Trental tilhører en klasse med rusmidler kjent som hemorrheologiske midler. Trental fungerer ved å hjelpe blodstrømmen lettere gjennom trange arterier.
se mer...

Hvor Kjøpe Tricor

Tricor i Norge
Tricor brukes sammen med et riktig kosthold for å redusere "dårlig" kolesterol og fett og øke "godt" kolesterol i blodet. Tricor fungerer ved å øke det naturlige stoffet som bryter ned fett i blodet. Tricor tilhører en gruppe medikamenter kjent som "fibrater".
se mer...

Hvor Kjøpe Vasotec

Vasotec i Norge
Vasotec brukes til å behandle høyt blodtrykk. Vasotec brukes også til å behandle hjertesvikt og for å forhindre at personer med et bestemt hjerteproblem utvikler hjertesvikt. Vasotec tilhører en klasse med legemidler som kalles ACE- hemmere. Vasotec virker ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere.
se mer...

Hvor Kjøpe Vastarel

Vastarel i Norge
Vastarel er et anti-iskemisk metabolisk middel. Vastarel er effektiv i behandlingen av stabil angina. Vastarel kan brukes alene eller i kombinasjon med andre antianginalmidler.
se mer...

Hvor Kjøpe Verapamil

Verapamil i Norge
Verapamil brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Verapamil kalles kalsiumkanalblokker. Verapamil fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Verapamil brukes også til å forhindre brystsmerter (angina).
se mer...

Hvor Kjøpe Zebeta

Zebeta i Norge
Zebeta brukes sammen med eller uten andre medisiner for å behandle høyt blodtrykk (hypertensjon). Zebeta tilhører en klasse medisiner kjent som betablokkere. Zebeta fungerer ved å blokkere virkningen av visse naturlige kjemikalier i kroppen din, for eksempel epinefrin på hjertet og blodårene.
se mer...

Hvor Kjøpe Zestoretic

Zestoretic i Norge
Zestoretic brukes til å behandle høyt blodtrykk. Zestoretic inneholder to medisiner: Zestoretic og Zestoretic. Zestoretic er en ACE-hemmer og fungerer ved å slappe av blodkar, slik at blodet kan strømme lettere. Zestoretic er en "vannpille" (vanndrivende) som gjør at du får mer urin, noe som hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra salt og vann.
se mer...
©2017: Kjøp Blodtrykk / Hjerte piller uten resept på nettet i Norge - Norge Apotek