Kjøp Kreft Piller i Norge

Hvor Kjøpe Arimidex

Arimidex i Norge
Arimidex brukes til å behandle bryst Arimidex hos kvinner som har gått gjennom "livets forandring" (overgangsalder). Arimidex virker ved å senke østrogenhormonnivåene for å bidra til å krympe svulster og redusere veksten.
se mer...

Hvor Kjøpe Capecitabine

Capecitabine i Norge
Capecitabin brukes til å behandle bryst, kolon eller rektal kreft. Capecitabin virker ved å bremse eller stoppe veksten av kreftceller.
se mer...

Hvor Kjøpe Casodex

Casodex i Norge
Casodex brukes til å behandle prostatakreft som har spredt seg til andre områder av kroppen. Casodex brukes i kombinasjon med hormonbehandling. Casodex virker ved å blokkere virkningen av mannlige hormoner i prostata, senker veksten av svulstene.
se mer...

Hvor Kjøpe Cytoxan

Cytoxan i Norge
Cytoxan brukes til å behandle ulike typer kreft. Det er et kjemoterapi stoff som virker ved å bremse eller stoppe cellevekst. Cytoxan virker også ved å redusere immunforsvarets respons på ulike sykdommer.
se mer...

Hvor Kjøpe Etoposide

Etoposide i Norge
Etoposid brukes alene eller i kombinasjon med andre medisiner for å behandle visse former for lungekreft. Etoposid virker ved å bremse veksten av kreftceller.
se mer...

Hvor Kjøpe Femara

Femara i Norge
Femara brukes til å behandle visse typer brystkreft hos kvinner etter overgangsalderen. Femara brukes også til å forhindre at kreften vender tilbake. Femara reduserer mengden østrogen kroppen gjør og bidrar til å bremse eller reversere veksten av disse brystkreftene.
se mer...

Hvor Kjøpe Gleevec

Gleevec i Norge
Gleevec brukes til å behandle visse typer kreft (som akutt lymfoblastisk leukemi, kronisk myeloid leukemi, gastrointestinale stromale svulster og myelodysplastiske / myeloproliferative sykdommer). Det er et kjemoterapi stoff som virker ved å bremse eller stoppe veksten av kreftceller.
se mer...

Hvor Kjøpe Hydrea

Hydrea i Norge
Hydrea brukes til personer med seglcelleanemi for å redusere antallet smertefulle kriser forårsaket av sykdommen og for å redusere behovet for blodtransfusjoner. Hydrea brukes også til å behandle flere typer kreft (som kronisk myelogen leukemi, squamouscellekarcinomer).
se mer...

Hvor Kjøpe Iressa

Iressa i Norge
Iressa brukes til å behandle lunge-Iressa. Iressa virker ved å bremse eller stoppe veksten av Iressa-celler. Iressa blokkerer et bestemt protein (et enzym kalt tyrosinkinase).
se mer...

Hvor Kjøpe Kytril

Kytril i Norge
Kytril brukes til å forhindre kvalme og oppkast på grunn av kreftbehandling (kjemoterapi) og strålebehandling. Kytril virker ved å blokkere en av kroppens kjemikalier (serotonin) som forårsaker oppkast.
se mer...

Hvor Kjøpe Lenalid

Lenalid i Norge
Lenalid brukes til behandling av multiple myelomer, anemi hos pasienter med myelodysplastisk syndrom og mantelcellelymfom. Lenalid virker ved å fremme immunresponser for å redusere svulstveksten.
se mer...

Hvor Kjøpe Methotrexate

Methotrexate i Norge
Metotreksat brukes til å behandle visse typer kreft eller til å kontrollere alvorlig psoriasis eller revmatoid artritt som ikke har reagert på andre behandlinger. Metotreksat kan også brukes til å kontrollere juvenil revmatoid artritt. Metotrexat tilhører en klasse med stoffer som kalles antimetabolitter. Metotreksat virker ved å bremse eller stoppe veksten av kreftceller og undertrykke immunforsvaret.
se mer...

Hvor Kjøpe Nolvadex

Nolvadex i Norge
Nolvadex brukes til å behandle brystkreft som har spredt seg til andre deler av kroppen (metastatisk brystkreft), til behandling av brystkreft hos enkelte pasienter etter operasjon og strålebehandling, og for å redusere sjansene for brystkreft hos høyrisikopasienter.
se mer...

Hvor Kjøpe Soranib

Soranib i Norge
Soranib er en multikinaseinhibitor som brukes til behandling av kreft. Soranib brukes til å behandle leverkreft, nyrekreft og skjoldbruskkreft.
se mer...

Hvor Kjøpe Xtane

Xtane i Norge
Xtane brukes til å behandle visse typer brystkreft (som hormon-reseptor-positiv brystkreft) hos kvinner etter overgangsalderen. Xtane brukes også til å forhindre at kreften vender tilbake. Xtane reduserer mengden østrogen kroppen gjør og bidrar til å bremse eller reversere veksten av disse brystkreftene.
se mer...

Hvor Kjøpe Zometa

Zometa i Norge
Zometa brukes til å behandle høyt blodkalsiumnivå (hypercalcemia) som kan oppstå med kreft. Zometa brukes også med kreft kjemoterapi til å behandle beinproblemer som kan oppstå med flere myelomer og andre typer kreft (som bryst, lunge) som har spredt seg til beinene. Zometa tilhører en klasse medisiner kjent som bisfosfonater.
se mer...
©2017: Kjøp Kreft piller uten resept på nettet i Norge - Norge Apotek