Kjøp Generell Helse Piller i Norge

Hvor Kjøpe Actonel

Actonel i Norge
Actonel brukes av voksne til å behandle en sykdom som svekker bein. Actonel bidrar til å redusere bein smerte og kan forhindre langsiktige komplikasjoner fra denne sykdommen. Actonel virker ved å bremse beinetap for å opprettholde sterke ben og redusere risikoen for ødelagte bein. Actonel tilhører en klasse medisiner kalt bisfosfonater.
se mer...

Hvor Kjøpe Adefovir

Adefovir i Norge
Adefovir brukes til å behandle en kronisk viral infeksjon i leveren hepatitt B hos mennesker 12 år og eldre. Adefovir virker ved å bremse veksten av viruset. Adefovir er ikke en kur mot hepatitt B og hindrer ikke at hepatitt B overføres til andre.
se mer...

Hvor Kjøpe Alfacip

Alfacip i Norge
Alfacip er en form for vitamin D som brukes til å behandle hypokalsemi. Alfacip er viktig for absorpsjon av kalsium fra magen og for kalsiumets funksjon i kroppen. Alfacip er angitt under alle forhold der det oppstår forstyrrelser av kalsiummetabolismen på grunn av svekket 1-alfa hydroksylering, slik som når det er nedsatt nyrefunksjon.
se mer...

Hvor Kjøpe Allopurinol

Allopurinol i Norge
Allopurinol brukes til å behandle gikt og visse typer nyrestein. Allopurinol brukes også til å forhindre økt urinsyre nivåer hos pasienter som får kreft kjemoterapi. Allopurinol virker ved å redusere mengden urinsyre laget av kroppen.
se mer...

Hvor Kjøpe Antabuse

Antabuse i Norge
Antabusee brukes sammen med rådgivning og støtte til behandling av alkoholisme. Antabusee virker ved å blokkere behandlingen av alkohol i kroppen. Dette fører til at du får en dårlig reaksjon når du drikker alkohol.
se mer...

Hvor Kjøpe Arava

Arava i Norge
Arava brukes til å behandle revmatoid artritt, en tilstand der kroppens forsvarssystem ikke klarer å gjenkjenne kroppen som seg selv og angriper det sunne vevet rundt leddene. Arava bidrar til å redusere leddskade / smerte / hevelse og hjelper deg til å bevege seg bedre. Arava virker ved å svekke immunforsvaret og redusere hevelse.
se mer...

Hvor Kjøpe Atarax

Atarax i Norge
Atarax brukes til å behandle kløe forårsaket av allergier. Atarax er et antihistamin og virker ved å blokkere en viss naturlig substans som kroppen din gjør under en allergisk reaksjon. Atarax kan også brukes på kort sikt for å behandle angst eller for å hjelpe deg å føle deg søvnig / avslappet før og etter operasjonen.
se mer...

Hvor Kjøpe Azathioprine

Azathioprine i Norge
Azathioprin brukes sammen med andre medisiner for å forhindre avvisning av nyretransplantasjon. Azathioprin virker ved å svekke kroppens forsvarssystem for å hjelpe kroppen din til å godta den nye nyren som om den var din egen. Azathioprin tilhører en klasse med rusmidler som kalles immunosuppressive midler.
se mer...

Hvor Kjøpe Bayer ASA Aspirin

Bayer ASA Aspirin i Norge
Bayer Aspirin er et salicylat medikament, ofte brukt som smertestillende for å lindre mindre vondt og smerter, som en antipyretisk for å redusere feber, og som en anti-inflammatorisk medisinering.
se mer...

Hvor Kjøpe Boniva

Boniva i Norge
Boniva brukes til å behandle eller forebygge osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen. Boniva er designet for å redusere aktiviteten til cellene som forårsaker bein tap etter overgangsalderen, med bare en tablett per måned.
se mer...

Hvor Kjøpe Carbimazole

Carbimazole i Norge
Carbimazol brukes til å behandle overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose). Carbimazol fungerer ved å stoppe skjoldbruskkjertelen fra å lage for mye skjoldbruskkjertelhormon. Bruk Carbimazole regelmessig for å få mest mulig nytte av det. For å hjelpe deg med å huske, ta det på samme tid hver dag.
se mer...

Hvor Kjøpe CellCept

CellCept i Norge
CellCept brukes i kombinasjon med andre medisiner for å holde kroppen din fra å angripe og avvise ditt transplanterte organ. CellCept tilhører en klasse medisiner kalt immunosuppressive midler. CellCept fungerer ved å svekke kroppens forsvarssystem for å hjelpe kroppen din til å akseptere det nye organet som om det var ditt eget.
se mer...

Hvor Kjøpe Colchicine

Colchicine i Norge
Kolchicin brukes til å forebygge eller behandle giktangrep. Colchicine fungerer ved å redusere hevelse og redusere oppbyggingen av urinsyre krystaller som forårsaker smerte i de berørte leddene.
se mer...

Hvor Kjøpe Cold Balm

Cold Balm i Norge
Cold Balm er en beroligende balsam som lindrer nese- og brystkramper. Dens motirritante effekter lindrer hodepine og kroppssmerter forbundet med kaldt.
se mer...

Hvor Kjøpe Cyklokapron

Cyklokapron i Norge
Cyklokapron brukes til å behandle kraftig blødning i menstruasjonsperioden. Cyklokapron virker ved å bremse nedbrytningen av blodpropper, noe som bidrar til å forhindre langvarig blødning. Cyklokapron tilhører en klasse med rusmidler kjent som antifibrinolytika.
se mer...

Hvor Kjøpe Cystone

Cystone i Norge
Cyston er en urteformulering av himalaya som brukes til å behandle og forhindre urinveisinfeksjoner og dannelse av nyrestein.
se mer...

Hvor Kjøpe Dental Cream

Dental Cream i Norge
Dental Cream er en spesiell formulert himalaya urte tannkrem.
se mer...

Hvor Kjøpe Detrol

Detrol i Norge
Detrol brukes til å behandle en overaktiv blære. Ved å slappe av musklene i blæren, forbedrer Detrol din evne til å kontrollere urinering. Detrol bidrar til å redusere lekkasje av urin, følelser av å måtte urinere med en gang, og hyppige turer på badet. Detrol tilhører klassen medisiner kjent som antispasmodik.
se mer...

Hvor Kjøpe Dexamethasone

Dexamethasone i Norge
Dexamethason brukes til å behandle tilstander som leddgikt, blod / hormon / immunforstyrrelser, allergiske reaksjoner, visse hud- og øyevilkår, pusteproblemer, visse tarmsykdommer og visse kreftformer. Dexamethason brukes også som en test for binyrene.
se mer...

Hvor Kjøpe Diamox

Diamox i Norge
Diamox brukes til å forebygge og redusere symptomene på høyhetssykdom. Diamox kan redusere hodepine, tretthet, kvalme, svimmelhet og kortpustethet som kan oppstå når du klatrer raskt til høye høyder. Diamox er spesielt nyttig i situasjoner når du ikke kan gå langsomt.
se mer...

Hvor Kjøpe Didronel

Didronel i Norge
Didronel brukes til å behandle en bestemt type bein sykdom kalt Pagets sykdom. Didronel arbeider ved å bremse bein tap, bidrar til å holde beinene sterke og mindre sannsynlige å bryte. Didronel bidrar også til å redusere bein smerte fra denne sykdommen. Didronel tilhører en klasse med stoffer som kalles bisfosfonater.
se mer...

Hvor Kjøpe Diltiazem Cream

Diltiazem Cream i Norge
Diltiazem Cream brukes til å forhindre brystsmerter. Diltiazem Cream kan bidra til å øke evnen til å trene og redusere hvor ofte du kan få anginaangrep. Diltiazem Cream kalles kalsiumkanalblokker. Diltiazem Cream fungerer ved å slappe av blodkar i kropp og hjerte og senker hjertefrekvensen.
se mer...

Hvor Kjøpe Ditropan

Ditropan i Norge
Ditropan brukes til å behandle visse blære og urinveier. Ditropan slapper av musklene i blæren for å redusere problemer med haster og hyppig vannlating. Ditropan tilhører en klasse medisiner kjent som antispasmodik.
se mer...

Hvor Kjøpe Epogen

Epogen i Norge
Epogen brukes til å behandle anemi hos personer med langvarig alvorlig nyresykdom, personer som får zidovudin til å behandle HIV, og personer som får kjemoterapi for noen typer kreft. Epogen kan også brukes i anemiske pasienter for å redusere behovet for blodtransfusjoner før bestemte planlagte operasjoner som har stor risiko for blodtap.
se mer...

Hvor Kjøpe Florinef

Florinef i Norge
Florinef er et kortikosteroid.
se mer...

Hvor Kjøpe Fosamax

Fosamax i Norge
Fosamax brukes til å forebygge og behandle visse typer bentap hos voksne. Fosamax virker ved å bremse bentap.
se mer...

Hvor Kjøpe Kenalog

Kenalog i Norge
Kenalog brukes til å behandle en rekke hudforhold. Kenalog reduserer hevelse, kløe og rødhet som kan oppstå i disse typer forhold. Kenalog er et medium til sterk potens kortikosteroid.
se mer...

Hvor Kjøpe Meclizine

Meclizine i Norge
Meclizine er et antihistamin som brukes til å forebygge og behandle kvalme, oppkast og svimmelhet forårsaket av bevegelsessykdom. Meclizin kan også brukes til å redusere svimmelhet og tap av balanse forårsaket av indre øreproblemer.
se mer...

Hvor Kjøpe Meldonium

Meldonium i Norge
Meldonium er en anti-iskemisk medisinering og en ytelsesforsterker. Meldonium brukes til behandling av angina, hjerteinfarkt og kronisk hjertesvikt.
se mer...

Hvor Kjøpe Mestinon

Mestinon i Norge
Mestinon brukes til å forbedre muskelstyrken hos pasienter med en viss muskelsykdom. Mestinon virker ved å hindre nedbryting av et bestemt naturlig stoff (acetylkolin) i kroppen din. Mestinon er nødvendig for normal muskelfunksjon.
se mer...

Hvor Kjøpe Motilium

Motilium i Norge
Motilium tilhører en gruppe medisiner kalt dopaminantagonister. Motilium brukes til å behandle følgende forhold hos voksne: Kvalme og oppkast, Ubehag forårsaket av langsomt bevegelige mage kjent som gastroparesis.
se mer...

Hvor Kjøpe Naltrexone

Naltrexone i Norge
Naltrexon brukes til å forhindre personer som har vært avhengige av visse stoffer, fra å ta dem igjen. Naltrexon brukes som en del av et komplett behandlingsprogram for narkotikamisbruk. Naltrexon må ikke brukes til personer som for tiden tar opiater, inkludert metadon.
se mer...

Hvor Kjøpe Nimotop

Nimotop i Norge
Nimotop brukes til å redusere problemer på grunn av en bestemt type blødning i hjernen (subaraknoid blødning-SAH). Nimotop kalles kalsiumkanalblokker.
se mer...

Hvor Kjøpe Persantine

Persantine i Norge
Persantinee brukes i kombinasjon med "blodfortynnere" som warfarin for å hindre at blodpropper dannes etter hjerteventilutskiftninger. Persantine er et antiplatelet stoff. Persantine bidrar til å holde blodet flyter ved å stoppe blodplater fra å klumpe sammen og ved å holde hjertet blodårene åpne.
se mer...

Hvor Kjøpe Potassium Citrate

Potassium Citrate i Norge
Kalium Citrate brukes til å gjøre urinen mindre sur. Kaliumsitrat kan også forebygge og behandle visse metabolske problemer (acidose) forårsaket av nyresykdom.
se mer...

Hvor Kjøpe Prednisolone

Prednisolone i Norge
Prednisolon er en menneskeskapte form av et naturlig stoff laget av binyrene. Prednisolon brukes til å behandle tilstander som leddgikt, blodproblemer, immunforstyrrelser, hud- og øyeforhold, pusteproblemer, kreft og alvorlige allergier.
se mer...

Hvor Kjøpe Prograf

Prograf i Norge
Prograf brukes sammen med andre medisiner for å forhindre avvisning av nyre-, hjerte- eller levertransplantasjon. Prograf tilhører en klasse medisiner kjent som immunosuppressive midler. Prograf fungerer ved å svekke kroppens forsvarssystem (immunsystem) for å hjelpe kroppen din til å akseptere det nye orgel som om det var ditt eget.
se mer...

Hvor Kjøpe Pyridium

Pyridium i Norge
Pyridium brukes til å lindre symptomer forårsaket av irritasjon i urinveiene, for eksempel smerte, brennende og følelsen av å måtte urinere raskt eller ofte. Pyridium behandler ikke årsaken til urinirritasjonen, men det kan bidra til å lindre symptomene mens andre behandlinger treffer effekt.
se mer...

Hvor Kjøpe Reglan

Reglan i Norge
Reglan brukes til å behandle visse tilstander i mage og tarm. Reglan brukes som kortsiktig behandling for vedvarende halsbrann når de vanlige legemidlene ikke virker godt nok. Reglan brukes mest for halsbrann som oppstår etter et måltid eller om dagen.
se mer...

Hvor Kjøpe Rocaltrol

Rocaltrol i Norge
Rocaltrol er en menneskeskapt aktiv form for vitamin D. De fleste får nok vitamin D fra eksponering mot solen og fra stivelseholdige matvarer. D-vitamin hjelper til med å kontrollere parathyroidhormon og nivåene av visse mineraler som trengs for å bygge og holde sterke ben.
se mer...

Hvor Kjøpe Rogaine

Rogaine i Norge
Rogaine-oppløsning og skum brukes til å hjelpe hårveksten i behandlingen av mannlig mønster skallethet. Rogaine brukes ikke til skallethet på forsiden av hodebunnen eller avtagende hårlinje hos menn. Skummet og 2 prosent Rogaine-løsningen brukes også til å hjelpe hårvekst hos kvinner med tynnhår.
se mer...

Hvor Kjøpe Sevelamer

Sevelamer i Norge
Sevelamer brukes til å senke høyt fosfornivå i blodet hos pasienter som er på dialyse på grunn av alvorlig nyresykdom. Sevelamer virker ved å holde på fosfat fra dietten slik at den kan passere ut av kroppen din.
se mer...

Hvor Kjøpe Synthroid

Synthroid i Norge
Synthroid brukes til å behandle en underaktiv skjoldbrusk (hypotyreose). Synthroid erstatter eller gir mer skjoldbruskhormon, som vanligvis produseres av skjoldbruskkjertelen.
se mer...

Hvor Kjøpe Triamcinolone

Triamcinolone i Norge
Triamcinolon brukes til å behandle en rekke hudforhold. Triamcinolon reduserer hevelse, kløe og rødhet som kan oppstå under slike forhold. Triamcinolon er et medium til sterk potens kortikosteroid.
se mer...

Hvor Kjøpe Urispas

Urispas i Norge
Urispas brukes til å behandle visse symptomer på urinveier / urinveier. Urispas er en glatt muskelavslappende. Urispas fungerer ved å slappe av musklene i blæren. Urispas bidrar til å redusere lekkasje av urin, følelser av å måtte urinere med en gang, hyppige turer på badet og blæresmerter.
se mer...

Hvor Kjøpe Urivoid

Urivoid i Norge
Urivoid brukes til å behandle visse blæreproblemer som manglende evne til å urinere eller tømme blæren helt på grunn av visse årsaker (f.eks. Kirurgi, blære muskelproblemer). Urivoid fungerer ved å hjelpe blære musklene til å klemme bedre, og dermed forbedre din evne til å urinere.
se mer...

Hvor Kjøpe Ursodiol

Ursodiol i Norge
Ursodoil er en gallsyre. Ursodiol brukes til å behandle gallestein og forhindre at gallesteinene dannes. Ursodiol brukes også til behandling av galde cirrhose.
se mer...

Hvor Kjøpe Vasodilan

Vasodilan i Norge
Vasodilan brukes sammen med annen behandling for visse blodårssykdommer. Vasodilan virker ved å utvide blodårene for å øke blodstrømmen (forbedre sirkulasjonen) til visse deler av kroppen.
se mer...

Hvor Kjøpe Vesicare

Vesicare i Norge
Vesicare brukes til å behandle en overaktiv blære. Ved å slappe av musklene i blæren, forbedrer Vesicare din evne til å kontrollere urinering. Vesicare bidrar til å redusere lekkasje av urin, følelser av å måtte urinere med en gang, og hyppige turer på badet. Vesicare tilhører klassen medisiner kjent som antispasmodik.
se mer...

Hvor Kjøpe Zofran

Zofran i Norge
Zofran brukes alene eller med andre medisiner for å forhindre kvalme og oppkast forårsaket av kreftbehandling og strålebehandling. Zofran brukes også til å forebygge og behandle kvalme og oppkast etter operasjon. Zofran virker ved å blokkere en av kroppens naturlige stoffer som forårsaker oppkast.
se mer...

Hvor Kjøpe Zolmist Spray

Zolmist Spray i Norge
Zolmist Spray brukes til å behandle migrene. Zolmist Spray bidrar til å lindre hodepine, smerte og andre migrene symptomer. Zolmist Spray tilhører en klasse med stoffer som kalles triptaner.
se mer...
©2017: Kjøp Generell Helse piller uten resept på nettet i Norge - Norge Apotek