Kjøp Mage Piller i Norge

Hvor Kjøpe Aciphex

Aciphex i Norge
Aciphex brukes til å behandle visse problemer med mage og spiserør. Aciphex virker ved å redusere mengden syre som magen gjør. Aciphex lindrer symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge og vedvarende hoste. Aciphex bidrar til å helbrede syre i magen og spiserøret, bidrar til å forebygge sår, og kan bidra til å forhindre kreft i spiserøret. Aciphex tilhører en klasse med legemidler som kalles protonpumpehemmere.
se mer...

Hvor Kjøpe Agarol Laxative

Agarol Laxative i Norge
Agarol er et smøremiddelavføringsmiddel.
se mer...

Hvor Kjøpe Asacol

Asacol i Norge
Asakol brukes til å behandle en bestemt tarmsykdom (ulcerøs kolitt). Asacol bidrar til å redusere symptomer på ulcerøs kolitt som diaré, rektal blødning og magesmerter. Mesalamin tilhører en klasse med stoffer som kalles aminosalicylater. Asacol virker ved å redusere hevelse i tykktarmen.
se mer...

Hvor Kjøpe Bael

Bael i Norge
Bael (Egelmarmelose / Bael Tree / Bilva) et naturlig himalaya produkt. Det er et rent urtekstrakt i kapselform.
se mer...

Hvor Kjøpe Bentyl

Bentyl i Norge
Bentyl brukes til å behandle en bestemt type tarmproblemer som kalles irritabel tarmsyndrom. Bentyl bidrar til å redusere symptomene på magekramper og tarmkramper. Bentyl virker ved å bremse de naturlige bevegelsene i tarmen og ved å slappe av musklene i mage og tarm. Bentyl tilhører en klasse medisiner kjent som antikolinergika / antispasmodik.
se mer...

Hvor Kjøpe Carafate

Carafate i Norge
Carafate brukes til å behandle og forebygge sår i tarmene. Carafate danner et belegg over sår, som beskytter området mot ytterligere skade.
se mer...

Hvor Kjøpe Diarex

Diarex i Norge
Diarex er en hemalaya urteformulering som brukes til å lindre sporadisk tarm ubehag og magesmerter.
se mer...

Hvor Kjøpe Diges Tea

Diges Tea i Norge
Diges Tea er et naturlig himalaya produkt som er nyttig i behandling av fordøyelsessykdommer.
se mer...

Hvor Kjøpe Dulcolax

Dulcolax i Norge
Dulcolax brukes til å behandle forstoppelse. Dulcolax kan også brukes til å rense tarmene før tarm undersøkelse / kirurgi. Dulcolax er kjent som et stimulerende avføringsmiddel. Dulcolax virker ved å øke tarmens bevegelse, og hjelpe avføringen til å komme ut.
se mer...

Hvor Kjøpe Gasex

Gasex i Norge
Gasex er en naturlig urte medisin nyttig for en rekke fordøyelses- og gastrointestinale problemer.
se mer...

Hvor Kjøpe Herbolax

Herbolax i Norge
Herbolax er en herbalaya urteformulering med milde avføringsegenskaper.
se mer...

Hvor Kjøpe Himcospaz

Himcospaz i Norge
Himcospaz er en himalaya urteformulering.
se mer...

Hvor Kjøpe Imodium

Imodium i Norge
Imod brukes til å behandle plutselig diaré (inkludert reisendes diaré). Imod fungerer ved å redusere tarmens bevegelse. Imod brukes også til å behandle pågående diaré hos personer med inflammatorisk tarmsykdom.
se mer...

Hvor Kjøpe Lactulose Solution

Lactulose Solution i Norge
Laktulose Løsning brukes til å behandle forstoppelse.
se mer...

Hvor Kjøpe Laxa Tea

Laxa Tea i Norge
Laxa Tea er et naturlig himalaya teprodukt.
se mer...

Hvor Kjøpe Misoprostol

Misoprostol i Norge
Misoprostol brukes til å forebygge magesår mens du tar NSAID, spesielt hvis du er i fare for å utvikle magesår eller har en historie med sår. Misoprostol bidrar til å redusere risikoen for alvorlige sårkomplikasjoner som blødning. Misoprostol beskytter mageforingen ved å senke mengden syre som kommer i kontakt med den.
se mer...

Hvor Kjøpe Nexium

Nexium i Norge
Nexium brukes til å behandle visse problemer med mage og spiserør. Nexium virker ved å redusere mengden syre som gjør magen din. Nexium lindrer symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge og vedvarende hoste. Nexium hjelper med å helbrede syre på magen og spiserøret, bidrar til å forebygge sår, og kan bidra til å forhindre kreft i spiserøret. Nexium tilhører en klasse medisiner kjent som protonpumpehemmere.
se mer...

Hvor Kjøpe Omeprazole

Omeprazole i Norge
Omeprazol brukes til å behandle visse magesekk og spiserørproblemer. Omeprazol virker ved å redusere mengden syre som gjør magen din. Omeprazol lindrer symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge og vedvarende hoste. Omeprazol hjelper med å helbrede syre i magen og spiserøret, bidrar til å forebygge sår, og kan bidra til å forhindre kreft i spiserøret.
se mer...

Hvor Kjøpe Pancrelipase

Pancrelipase i Norge
Pankrelipase brukes til behandling av ulike fordøyelsessykdommer.
se mer...

Hvor Kjøpe Pepcid

Pepcid i Norge
Pepcid brukes til å behandle magesår og tarmsår og for å hindre at tarmsår kommer tilbake etter at de har helbredet. Pepcid brukes også til å behandle visse problemer i mage og hals. Pepcid virker ved å redusere mengden syre som gjør magen din. Pepcid lindrer symptomer som hoste som ikke går vekk, magesmerter, halsbrann og problemer med å svelge.
se mer...

Hvor Kjøpe Pepfiz

Pepfiz i Norge
Pepfiz er en brusende tablett som oppløses i vann. Pepfiz brukes til umiddelbar lindring av gass, halsbrann og fordøyelsesbesvær.
se mer...

Hvor Kjøpe Picrolax

Picrolax i Norge
Picrolax er en herbalaya urteformulering som brukes til behandling av forstoppelse.
se mer...

Hvor Kjøpe Prevacid

Prevacid i Norge
Prevacid brukes til å behandle visse magesekk og spiserørproblemer (som syre refluks, sår). Prevacid virker ved å redusere mengden syre som magen gjør. Prevacid lindrer symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge og vedvarende hoste.
se mer...

Hvor Kjøpe Prilosec

Prilosec i Norge
Prilosec brukes til å behandle visse magesekk og spiserørproblemer (som syre refluks, sår). Prilosec virker ved å redusere mengden syre som gjør magen din. Prilosec lindrer symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge og vedvarende hoste.
se mer...

Hvor Kjøpe Protonix

Protonix i Norge
Protonix brukes til å behandle visse magesekk og spiserørproblemer (som syre refluks). Protonix virker ved å redusere mengden syre som magen gjør. Protonix lindrer symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge og vedvarende hoste.
se mer...

Hvor Kjøpe Sulfasalazine

Sulfasalazine i Norge
Sulfasalazin brukes til å behandle en bestemt type tarmsykdom som kalles ulcerøs kolitt. Sulfasalazin botmer ikke denne tilstanden, men det bidrar til å redusere symptomer som feber, magesmerter, diaré og rektal blødning.
se mer...

Hvor Kjøpe Sunthi

Sunthi i Norge
Sunthi (ingefær) er et naturlig himalaya produkt. Det er et rent urtekstrakt i kapselform.
se mer...

Hvor Kjøpe Trikatu

Trikatu i Norge
Trikatu er et healaya urteprodukt. Det er en kombinasjon av sort pepper, indisk lang pepper og ingefær.
se mer...

Hvor Kjøpe Triphala

Triphala i Norge
Triphala er et naturlig himalaya-produkt.
se mer...

Hvor Kjøpe Yashtimadhu

Yashtimadhu i Norge
Yashtimadhu (Glycyrrhiza glabra) er en ren himalaya urte ekstrakt.
se mer...

Hvor Kjøpe Zantac

Zantac i Norge
Zantac er kjent som en H2-blokkering. Zantac virker ved å redusere mengden syre i magen. Zantac brukes til å forebygge og behandle halsbrann og andre symptomer forårsaket av for mye syre i magen (surt fordøyelsesbesvær).
se mer...
©2017: Kjøp Mage piller uten resept på nettet i Norge - Norge Apotek